14 april 2022
Vacature: Voor RSV Breda e.o. (voortgezet onderwijs) en Stichting Rebound is Aardoom & de Jong op zoek naar een directeur-bestuurder. Wil jij werken vanuit de bedoeling: passende onderwijs ondersteuning bieden aan jongeren die dat nodig hebben? Kun je mensen verbinden, ook als het gaat om verschillende belangen? Floreer je in een bestuurlijke rol in een nieuwe omgeving? Dan is dit een passende uitdaging! Lees meer


Actuele openingstijden

De school is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur.


Rooster

Klik hier voor het totale roosteroverzicht van Sandrode. Kijk in Magister / Zermelo voor je persoonlijk rooster.


Jaarplanning

Zie jaarplanning voor het overzicht van dit schooljaar.


Koelkastflyer

Klik hier voor de koelkastflyer ’21-’22.


Parkeren en afzetten leerlingen

Gelieve uw auto niet te parkeren op de parkeerplaatsen van/bij de bedrijven op Molenzicht. Deze parkeergelegenheden zijn privé-eigendom. Parkeert u aub aan de achterzijde van de fietsenstalling (volg bord P bij het oprijden van het schoolterrein) of aan de openbare weg.

Als u uw kind naar school brengt met de auto, wilt u dan uw auto niet oprijden tot voor het hek aub? Zet uw zoon/dochter aub af midden op bedrijventerrein Molenzicht (bij het water) en niet op grond bij de bedrijven of voor de ingang van het schoolplein. Dit vragen we u om de verkeersveiligheid te bevorderen en doordat het overlast geeft bij naastgelegen bedrijven.