Basisrooster per 11 november 2019

Klik hier voor de download.


Roosterwijzigingen

Op vrijdag 6 december is een teamontwikkelochtend. Hierdoor vervallen de lessen van het eerste tot en met het vijfde uur. De lessen zullen die dag dus starten om 13.20 uur.

Op donderdag 16 januari is een teamontwikkelmiddag. Hierdoor vervallen de lessen na het vijfde uur. De lessen zullen die dag starten om 08.30 uur en eindigen om 12.55 uur. Dat betekent dat er voor alle klassen geen 2e pauze is.


Kerstmarkt

Donderdag 12 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse kerstmarkt. Sinds enkele jaren al weer is het goede doel stichting Kalinga. Meer informatie hierover is te vinden op kalinga.nl. Op de markt zelf is Kalinga natuurlijk aanwezig met een eigen kraampje om hun activiteiten toe te lichten.

Leerlingen van klas 1 en 2 organiseren deze avond van 18.30 tot 21.00 uur tal van activiteiten om geld op te halen voor dit doel. De benedenverdieping van de school wordt omgetoverd tot een heuse markthal! Een greep uit het aanbod: uiteraard veel hapjes en drankjes, raadspelletjes, computergames en kerstartikelen. Op dit moment zijn de leerlingen druk bezig met de voorbereidingen van een en ander. We hopen natuurlijk veel gasten te verwelkomen aanstaande donderdag.

Klik hier voor de brief over de kerstmarkt.


Open avond

De open avond van onze school is op donderdag 6 februari 2020 van 18.30 tot 21.00 uur.


Jaarplanning

Zie jaarplanning voor het overzicht van komend schooljaar.


ABC voor ouders en leerlingen (algemene informatie schooljaar)

Klik hier voor de download.


Personele wijzigingen

De lessen economie van mw. Van Weele aan AH3a worden m.i.v. maandag 9 september overgenomen door mw. Klijn.

De lessen Engels van mw. Laurijssen worden m.i.v. dinsdag 1 oktober overgenomen door dhr. Van Belkom.

De lessen biologie van mw. Verheijen worden m.i.v. maandag 18 november overgenomen door dhr. V.d. Gaag.


Koelkastflyer

Dit is de algemene flyer van het Mencia de Mendoza en Mencia Sandrode met daarin informatie over de communicatie, verzuim / ziekte, vakanties en vrije dagen en de lestijden. Er is helaas een foutje ingeslopen, voor verzuim / ziekte belt u aub naar het schoolnummer 076 – 599 50 50 of mail naar sandrode@mencia.nl.

Klik hier voor de download.


Inschrijfformulier IHB (intensieve huiswerkbegeleiding) – tweede trimester

Klik hier voor de download.


Parkeren en afzetten leerlingen

Gelieve uw auto te parkeren niet te parkeren bij de bedrijven op Molenzicht. Deze parkeergelegenheden zijn privé-eigendom. Parkeert u aub aan de achterzijde van de fietsenstalling (volg bord P bij oprijden schoolterrein) of aan de openbare weg.

Als u uw kind naar school brengt met de auto, zou uw auto niet willen oprijden tot voor het hek aub? Zet uw zoon / dochter aub af midden op bedrijventerrein Molenzicht (bij het water) en niet op grond bij de bedrijven of voor de ingang van het schoolplein. Dit vragen we u om de verkeersveiligheid te bevorderen en doordat het overlast geeft bij naastgelegen bedrijven.


Presentatie voorlichtingsavond voor nieuwe brugklassers (14 november)

Klik hier voor de download.


Brieven naar ouders

25 sep 2019: inschrijfformulier Auvers-sur-Oise

1 okt 2019: informatie plus-uren

8 okt 2019: informatie LOB Kader 2